Menekülj előre!

Személyre szabott, professzionális megoldások tudatos álláskeresőknek és változtatni akaróknak, akik magukban hisznek, nem a szerencsében.

Karácsonyi utalvány - hal helyett a háló

[email protected]

P. Balázs

„Engedje meg, hogy köszönetemet fejezzem ki Önnek a Menekülj előre bloggal kapcsolatban:

Pár hete az egyik egyetemi tanárunk osztotta meg facebookon a Menekülj előre blogot. Az aznapi rohanásban gyorsan beleolvastam az egyik bejegyzésbe és már akkor szeget ütött a fejemben, hogy találtam valami érdekeset. Aztán a minap megakadt a szemem egy hazai multi honlapján hirdetett gyakornoki lehetőségen, ahol el tudnám magamat képzelni a jövőben. Emlékeztem, hogy volt ez a blog, gyorsan meg is kerestem. Gondoltam megnézem, hátha van ott valami hasznos...

 

Hát mondhatom, van. A blog egyszerűen szuper. Könnyen olvasható, szerethető stílusa van és ami a legfontosabb, tele van kincset érő információkkal, elsősorban azok számára, akiknek íródott/íródik. Ahogy olvastam egymás után a bejegyzéseit, úgy nőtt egyre jobban bennem az inspiráció, hogy ideje tennem valamit. Még van hátra legalább egy évem a diploma megszerzéséig és a "nagybetűs élet" kezdetéig, de rájöttem, hogy már most van mit tennem (sőt!), ha nem akarom majdan a "munkanélküli diplomások" táborát gyarapítani.”

Ti mondtátok

Nekünk fontosak:

Összes látogatónk a hónapban: 525
Összes látogatónk eddig: 170422